17. april

TELL ME ABOUT IT 
Jeg har flere gange læst kommentarer fra anonyme om, at de synes jeg ikke gør noget ud af mine indlæg? Jeg synes selv jeg bruger tid på mine indlæg og gør mig umage, men tager jeg fejl? Jeg er med på, at mine billeder ikke altid er i topkvali, det har jeg prøvet at rette op på. Men jeg ejer dsv. ikke et ligeså godt kamera, som Nanna, så det er lidt sværrere for mig. Men kommenter endelig her, og fortæl mig, hvad jeg gør godt, og hvad jeg gør skidt. Så jeg kan rette op på det.
 
-Amalie
 

4 kommentarer:

 1. Hej Amalie. Jeg vil ærligt sige, at jeg ikke havde fulgt med her, hvis du ikke havde været her. Jeg synes, at du er den der rammer min stil bedst. Derfor synes jeg det er dejligt, at du blogger så meget som du gør. At dine billeder ikke altid er i top-kvali synes jeg gør det hele lidt mere fedt og personligt. Jeg kan slutte af med at sige, at jeg bare synes du skal fortsætte dit gode arbejde - for jeg synes du gør det rigtig, rigtig godt! :-)
  Knus

  SvarSlet
 2. Åhh hvor er jeg glad for at høre det! Det betyder rigtig meget, at du gider at tage dig tid, til at skrive at skrive sådan en kommentar. :)) you just made my day

  SvarSlet
 3. Jeg synes dine indlæg er rigtig fine!
  Og at billedkvalitet måske ikke er nær så god, synes jeg ikke gør noget..

  Knus
  // annakatrines.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Vi sætter stor pris på at hør jeres meninger, det betyder meget. :))

   Slet